Recent Posts

    Κανελλη / Κορωνοϊός - Κανέλλη: Γιατί δεν θα δώσω το 50% του μισθού ... / Κανέλλη και της ζήτησε να ζητήσει συγγνώμη για τη μεταφορά των απαράδεκτων εκφράσεων που ακούγονται από τους αστυνομικούς.

    Κανελλη / Κορωνοϊός - Κανέλλη: Γιατί δεν θα δώσω το 50% του μισθού ... / Κανέλλη και της ζήτησε να ζητήσει συγγνώμη για τη μεταφορά των απαράδεκτων εκφράσεων που ακούγονται από τους αστυνομικούς.. Το κκε κόβει τον σκαι μετά την αντιμετώπιση της λιάνας κανέλλη. Μεγάλη ένταση με την λιάνα κανέλλη στο σήμερα. Σαν κεραυνός αν αιθρία έπεσε η επίθεση στην λιάνα κανέλλη ότι είναι λεσβία. Η γαρυφαλλιά (λιάνα) κανέλλη (20 μαρτίου 1954) είναι ελληνίδα δημοσιογράφος και πολιτικός. Σφοδρή σύγκρουση στον αέρα του σκαϊ με την βουλευτή του κκε λιάνα κανέλλη, η οποία κόντρα στην πολιτική του σταθμού, μετέφερε αυτό που ακούστηκε σε video κατά.

    Απαγορεύεται να λέτε τέτοια πράγματα στην τηλεόραση, είπε έξαλλος ο δημήτρης οικονόμου και έκλεισε τη σύνδεση με την λιάνα κανέλλη. Είναι απόφοιτος της νομικής σχολής του πανεπιστημίου αθηνών. Μεγάλη ένταση με την λιάνα κανέλλη στο σήμερα. Εκτός αέρα βρέθηκε σήμερα το πρωί η βουλευτής λιάνα κανέλλη όταν επικαλέστηκε την φράση αστυνομικών «πάμε να τους σκοτώσουμε, πάμε να τους γ….ε». Το σενάριο και το έργο είναι χιλιοπαιγμένα.

    ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Λ. ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ - YouTube
    ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Λ. ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ - YouTube from i.ytimg.com
    Βγαίνει η αριστερά και σου λέει είδες μ@λ@κ@, είναι πάσχα και έχει λιακάδα!!! Το κκε κόβει τον σκαι μετά την αντιμετώπιση της λιάνας κανέλλη. Προτιμώ να βγάλω βόλτα τον σκύλο αντί να δω την ταινία του βαρουφάκη. «δεν μου λέτε, την έκφραση έχετε το θάρρος να την παίξετε και την έχω πάνω μου, μίας. Κασιδιάρης κανέλλη δούρου official song. Σημειώνεται ότι σήμερα, δημιουργήθηκε ένταση στην εκπομπή ανάμεσα στη βουλευτή του κκε, λιάνα κανέλλη και τον παρουσιαστή, δημήτρη οικονόμου, με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στη νέα σμύρνη. «δεν μου λέτε, την έκφραση έχετε το θάρρος να την παίξετε και την έχω πάνω μου λιάνα κανέλλη: Παίξτε το βίντεο με αστυνομικούς να φωνάζουν «πάμε να τους σκοτώσουμε, να τους γ@@@@ε».

    Κασιδιάρης κανέλλη δούρου official song.

    Η γαρυφαλλιά (λιάνα) κανέλλη (20 μαρτίου 1954) είναι ελληνίδα δημοσιογράφος και πολιτικός. Κόντρα λιάνας κανέλλη με κωνσταντίνο μπογδάνο για τον διαδηλωτή του κκε. Εκτός αέρα βρέθηκε σήμερα το πρωί η βουλευτής λιάνα κανέλλη όταν επικαλέστηκε την φράση αστυνομικών «πάμε να τους σκοτώσουμε, πάμε να τους γ….ε». Προτιμώ να βγάλω βόλτα τον σκύλο αντί να δω την ταινία του βαρουφάκη. Το κκε κόβει τον σκαι μετά την αντιμετώπιση της λιάνας κανέλλη. Τη λιάνα κανέλλη το σκαι τη φίμωσε. «δεν μου λέτε, την έκφραση έχετε το θάρρος να την παίξετε και την έχω πάνω μου, μία ομάδας αστυνομικών που φωνάζει πάμε να τους γ@μ!σ0υμ€, πάμε να τους σκοτώσουμε «εσείς δεν επιτρέπεται να μιλάτε έτσι και. Ο δημοσιογράφος την κάλεσε να. Μεγάλη ένταση με την λιάνα κανέλλη στο σήμερα. Λιάνα κανέλλη έξω από τα δόντια ΄στη βουλή. «δεν μου λέτε, την έκφραση έχετε το θάρρος να την παίξετε και την έχω πάνω μου, μία ομάδας αστυνομικών που φωνάζει πάμε να τους γ@μ!σ0υμ€, πάμε να τους σκοτώσουμε «φωτιές» άναψε το πρωί της τετάρτης στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής η αναφορά της βουλευτή του κκε λιάνα κανέλλη, που μετέφερε τη φράση αστυνομικών «πάμε να τους γ., πάμε να τους.

    Παίξτε το βίντεο με αστυνομικούς να φωνάζουν «πάμε να τους σκοτώσουμε, να τους γ@@@@ε». Έκπλήκτο το πανελλήνιο με την επίθεση στη λιάνα κανέλλη, καθώς κανείς δεν περίμενε να την. Σημειώνεται ότι σήμερα, δημιουργήθηκε ένταση στην εκπομπή ανάμεσα στη βουλευτή του κκε, λιάνα κανέλλη και τον παρουσιαστή, δημήτρη οικονόμου, με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στη νέα σμύρνη. Είναι απόφοιτος της νομικής σχολής του πανεπιστημίου αθηνών. «φωτιές» άναψε το πρωί της τετάρτης στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής η αναφορά της βουλευτή του κκε λιάνα κανέλλη, που μετέφερε τη φράση αστυνομικών «πάμε να τους γ., πάμε να τους.

    Η Ευα Κανελλη στο Ολοι οι καλοι χωρανε..29/1/2016 - YouTube
    Η Ευα Κανελλη στο Ολοι οι καλοι χωρανε..29/1/2016 - YouTube from i.pinimg.com
    Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στον αέρα μεταξύ του υποψηφίου της χρυσής αυγής ηλία κασιδιάρη και της υποψήφιας του κκε λιάνας κανέλλη καθώς ήρθαν κυριολεκτικά στα χέρια! Η λιάνα κανέλλη στον γιώργο αυτιά για το 4ο μνημόνιο (σκαϊ, 5/3/17). Κανελλη για τον διαγωνισμο τησ ειδικησ αγωγησ. «δεν μου λέτε, την έκφραση έχετε το θάρρος να την παίξετε και την έχω πάνω μου, μίας. Ο παρουσιαστής της εκπομπής δημήτρης οικονόμου διέκοψε την κ. «δεν μου λέτε, την έκφραση έχετε το θάρρος να την παίξετε και την έχω πάνω μου, μία ομάδας αστυνομικών που φωνάζει πάμε να τους γ@μ!σ0υμ€, πάμε να τους σκοτώσουμε Κόντρα λιάνας κανέλλη με κωνσταντίνο μπογδάνο για τον διαδηλωτή του κκε. «εσείς δεν επιτρέπεται να μιλάτε έτσι και.

    «μου την έχει δώσει στο κεφάλι να ακούω τον τσίπρα να λέει έχει ο θεός!

    Η γαρυφαλλιά (λιάνα) κανέλλη (20 μαρτίου 1954) είναι ελληνίδα δημοσιογράφος και πολιτικός. Η λιάνα κανέλλη ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του σκαι, μαζί με τον βουλευτή της νέας δημοκρατίας τάσο χατζηβασιλείου για να σχολιάσουν όσα συνέβησαν το. Άγρια κόντρα μεταξύ της βουλευτή του κκε λιάνας κανέλλη και του δημοσιογράφου δημήτρη οικονόμου στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής. Είναι απόφοιτος της νομικής σχολής του πανεπιστημίου αθηνών. Σφοδρή σύγκρουση στον αέρα του σκαϊ με την βουλευτή του κκε λιάνα κανέλλη, η οποία κόντρα στην πολιτική του σταθμού, μετέφερε αυτό που ακούστηκε σε video κατά. Τη λιάνα κανέλλη το σκαι τη φίμωσε. Σημειώνεται ότι σήμερα, δημιουργήθηκε ένταση στην εκπομπή ανάμεσα στη βουλευτή του κκε, λιάνα κανέλλη και τον παρουσιαστή, δημήτρη οικονόμου, με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στη νέα σμύρνη. «τη λιάνα κανέλλη ο σκαϊ την έκοψε στον αέρα. «δεν μου λέτε, την έκφραση έχετε το θάρρος να την παίξετε και την έχω πάνω μου, μίας. Με μια οργισμένη ανάρτηση η έλενα ακρίτα πήρε θέση για το κόψιμο της λιάνας κανέλλη από τον σκαι και συγκεκριμένα από τον δημήτρη οικονόμου. Η κανέλλη είναι εκλεγμένη βουλευτίνα με μεγάλη ιστορία τόσο στη δημοσιογραφία όσο και στην πολιτική. «δεν μου λέτε, την έκφραση έχετε το θάρρος να την παίξετε και την έχω πάνω μου, μία ομάδας αστυνομικών που φωνάζει πάμε να τους γ@μ!σ0υμ€, πάμε να τους σκοτώσουμε Κασιδιάρης κανέλλη δούρου official song.

    Λιάνα κανέλλη έξω από τα δόντια ΄στη βουλή. Βγαίνει η αριστερά και σου λέει είδες μ@λ@κ@, είναι πάσχα και έχει λιακάδα!!! Παίξτε το βίντεο με αστυνομικούς να φωνάζουν «πάμε να τους σκοτώσουμε, να τους γ@@@@ε». Κανέλλη και της ζήτησε να ζητήσει συγγνώμη για τη μεταφορά των απαράδεκτων εκφράσεων που ακούγονται από τους αστυνομικούς. Άγρια κόντρα μεταξύ της βουλευτή του κκε λιάνας κανέλλη και του δημοσιογράφου δημήτρη οικονόμου στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής.

    Αναζήτηση άρθρων εφημερίδων | Digital Library
    Αναζήτηση άρθρων εφημερίδων | Digital Library from www.nationalgallery.gr
    «φωτιές» άναψε το πρωί της τετάρτης στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής η αναφορά της βουλευτή του κκε λιάνα κανέλλη, που μετέφερε τη φράση αστυνομικών «πάμε να τους γ., πάμε να τους. Βγαίνει η αριστερά και σου λέει είδες μ@λ@κ@, είναι πάσχα και έχει λιακάδα!!! Έκπλήκτο το πανελλήνιο με την επίθεση στη λιάνα κανέλλη, καθώς κανείς δεν περίμενε να την. Απαγορεύεται να λέτε τέτοια πράγματα στην τηλεόραση, είπε έξαλλος ο δημήτρης οικονόμου και έκλεισε τη σύνδεση με την λιάνα κανέλλη. Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στον αέρα μεταξύ του υποψηφίου της χρυσής αυγής ηλία κασιδιάρη και της υποψήφιας του κκε λιάνας κανέλλη καθώς ήρθαν κυριολεκτικά στα χέρια! «δεν μου λέτε, την έκφραση έχετε το θάρρος να την παίξετε και την έχω πάνω μου, μίας. «δεν μου λέτε, την έκφραση έχετε το θάρρος να την παίξετε και την έχω πάνω μου, μία ομάδας αστυνομικών που φωνάζει πάμε να τους γ@μ!σ0υμ€, πάμε να τους σκοτώσουμε Μεγάλος καβγάς που κατέληξε σε διακοπή της σύνδεσης.

    Βγαίνει η αριστερά και σου λέει είδες μ@λ@κ@, είναι πάσχα και έχει λιακάδα!!!

    Η λιάνα κανέλλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή σημερα του σκαι , μαζί με τον βουλευτή της νέας δημοκρατίας τάσο χατζηβασιλείου για να σχολιάσουν τα όσα έγιναν χθες το βράδυ στη νέα σμύρνη. Η λιάνα κανέλλη στον γιώργο αυτιά για το 4ο μνημόνιο (σκαϊ, 5/3/17). «τη λιάνα κανέλλη ο σκαϊ την έκοψε στον αέρα. Σε εμπάργκο στον σκαϊ λιάνα κανέλλη: Κανέλλη και της ζήτησε να ζητήσει συγγνώμη για τη μεταφορά των απαράδεκτων εκφράσεων που ακούγονται από τους αστυνομικούς. Λιάνα κανέλλη έξω από τα δόντια ΄στη βουλή. Με μια οργισμένη ανάρτηση η έλενα ακρίτα πήρε θέση για το κόψιμο της λιάνας κανέλλη από τον σκαι και συγκεκριμένα από τον δημήτρη οικονόμου. Βγαίνει η αριστερά και σου λέει είδες μ@λ@κ@, είναι πάσχα και έχει λιακάδα!!! Σημειώνεται ότι σήμερα, δημιουργήθηκε ένταση στην εκπομπή ανάμεσα στη βουλευτή του κκε, λιάνα κανέλλη και τον παρουσιαστή, δημήτρη οικονόμου, με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στη νέα σμύρνη. Κανελλη για τον διαγωνισμο τησ ειδικησ αγωγησ. Η κανέλλη είναι εκλεγμένη βουλευτίνα με μεγάλη ιστορία τόσο στη δημοσιογραφία όσο και στην πολιτική. «δεν μου λέτε, την έκφραση έχετε το θάρρος να την παίξετε και την έχω πάνω μου λιάνα κανέλλη: «φωτιές» άναψε το πρωί της τετάρτης στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής η αναφορά της βουλευτή του κκε λιάνα κανέλλη, που μετέφερε τη φράση αστυνομικών «πάμε να τους γ., πάμε να τους.

    0 Response to "Κανελλη / Κορωνοϊός - Κανέλλη: Γιατί δεν θα δώσω το 50% του μισθού ... / Κανέλλη και της ζήτησε να ζητήσει συγγνώμη για τη μεταφορά των απαράδεκτων εκφράσεων που ακούγονται από τους αστυνομικούς."

    Post a Comment

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close